Ticket to the Moon – riippumatto

44,00  Hinnat ovat ohjehintoja, eivätkä sisällä logomerkintää. Lähettämällä tarjouspyynnön saat tarkan hinnan tuotteelle.

Tuotetunnus (SKU): Vandernet Compact Hammock Osastot: ,

Kuvaus

Compact Hammock riippumatossa oleskelemisen lisäksi nyt myös asentaminen on hauskaa: Compact Hammock Express Setting Bag ratkaisun avulla pääset mukavuusalueelle käden käänteessä. Irrotettavan puolikuun muotoisen säilytyspakkauksen lisäksi Compact Hammockissa on myös toinen, kiinteä suorakaiteen muotoinen tasku, johon riippumatto voidaan pakata. Tilaa riittää hyvin yhdelle henkilölle ja keveytensä ansiosta Compact Hammock kulkee helposti mukana.

Materiaali on korkealaatuista hengittävää laskuvarjonailonia, joka kunnioittaa kehon verenkiertoa eikä synnytä painepisteitä tarjoten näin mitä mukavimmat unet ja fiiliksen. Kestää kosteutta ja kuivuu nopeasti. Koukut päissä ruostumatonta terästä. Riippukeinun kantavuus 200 kg. Hammock on listattu Madventures -seikkailijan oppaan ”Must Have TOP-10” -varustelistalle.

Kiinnitysköydet eivät sisälly toimitukseen, suosittelemme hankkimaan Ticket To The Moon kiinnitysköysipussin tai puita suojaavan Tree-Friendly Strap-pakkauksen. Köysipakkauksen hinta á 12.00€

Tuotetiedot

Materiaali
Laskuvarjonailon
Koko
Pituus 3,20 m koukusta koukkuun. Makuupituus 2,90 m, leveys 1,55 m. Kuljetuspussin pituus 37 cm, halkaisija 10 cm.
Paino
500 g
Värit
Vihreä, ruskea, burgundy, tumman harmaa, oranssi, liila, sininen ja turkoosi

Tekniset tiedot

Kahden vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu. Konepestävissä 30°C.

Pakkauksen tiedot

Irtotavara

Sertifikaatit ja vastuullisuus

Öko-Tex Standard 100 sertifioitu tuote, eli mm. haitallisista kemikaaleista vapaita ja ihoystävällisiä. Valmistettu eettisissä ja ihmisoikeutta kunnioittavissa olosuhteissa Balilla.

Logomerkkaus

Siirtokuvapainatus, brodeeraus, kangasmerkki

Lisätiedot

Teemat

Kesä, Matkustaminen, Työhyvinvointi