Kuvaus
Harri Koskisen suunnittelemat keittiön apuvälineet sellumassasta. Tarjoiluvadin ja ottimien materiaalina on käytetty nerokasta suomalaista innovaatiota, jossa selluloosamassaa sekoitetaan polypropeeniin. Selluloosan osuus massasta on 40 %, jonka ansiosta siitä saadaan kestävä, kaunis ja
ekologinen raaka-aine, josta tehdyt tuotteet ovat jykevän tuntuisia, tyylikkäitä ja pitkäikäisiä.
Tarjoiluvati sopii erinomaisesti salaateille, hedelmille ja herkuille. Salaattiottimien siron muodon ja selluloosan tuoman jämäkkyyden ansiosta salaatin annostelu on tarkkaa ja vaivatonta. Tuotteet myydään myös erikseen!
Tuotetiedot
Tekniset tiedot
Pakkauksen tiedot
Vastuullisuus ja sertifikaatit
Avainlippu
Logomerkkaus
laserkaiverrus, vyöte, tarra