Cutter & Buck – Packwood takki

129,00  Hinnat ovat ohjehintoja, eivätkä sisällä logomerkintää. Lähettämällä tarjouspyynnön saat tarkan hinnan tuotteelle.

Tuotetunnus (SKU): Cutter & Buck 351426; 351427 Osastot: ,

Kuvaus

Packwood on superkevyt PrimaLoft®-eristeellä varustettu takki, jossa on ulkovaatteen tärkeimmät ominaisuudet: se on lämmin, erittäin pehmeä ja pakkautuu pieneen tilaan. PrimaLoft Black Eco® -eriste on valmistettu 60-prosenttisesti kierrätetystä materiaalista, ja siinä on käytetty edistyksellistä kuituteknologiaa. Innovatiivinen eriste sitoo lämpöä ja auttaa pitämään kehon lämpötilan miellyttävänä. Packwood-takki on valmistettu huolella valituista materiaaleista, jotka kestävät kylmää ja suojaavat tehokkaasti.

Ulkovaateominaisuuksiin on yhdistetty muodikkaita yksityiskohtia, kuten vaakasuorat tikkaukset, erilaiset materiaaliyhdistelmät ja näyttävät koristeet, mikä tekee takista todella monikäyttöisen. Takissa on vetoketjutaskut, joissa tavarat pysyvät tallessa, ja joustavat hihansuut, jotka pitävät kylmän tuulen loitolla. Edessä metallinen YKK METALUXE® -vetoketju, joka viimeistelee takin ylelliseen ilmeen. Miehille ja naisille omat mallit.

Tuotetiedot

Materiaali
Päällyskangas: 100 % nailon, täyte: 100 % polyesteri (PrimaLoft Black Eco® -eriste), vuori: 100 % nailon
Koko
Miehet S - 4XL ja naiset XS - XXL
Värit
Denim Melange (569), Tumman sininen (580), Olive Green (630), Musta (99)

Pakkauksen tiedot

Yksittäinpakattu pussiin

Logomerkkaus

Siirtokuva, brodeeraus, kangasmerkki