Camelbak – Chute Mag termospullo

32,00  Hinnat ovat ohjehintoja, eivätkä sisällä logomerkintää. Lähettämällä tarjouspyynnön saat tarkan hinnan tuotteelle.

Tuotetunnus (SKU): Vandernet Chute Mag Osastot: ,

Kuvaus

Camelbakin teräksinen juomapullo sopii sekä lämpimien että kylmien juomien nauttimiseen. Tuplaseinien välissä olevan tyhjiön ansiosta kuumat juomat säilyvät lämpiminä jopa 6 tuntia ja viileät juomat juomakelpoisena 24 tuntia.

Korkki on helppo avata vain puolikkaan kierroksen kääntämällä, ja se lukittuu kiinni pullon kanteen magneetin avulla ja pysyy pois tieltä, jolloin täyttäminen hanasta juoma-aukon kautta on nopeaa, siistiä ja käytännöllistä. Kantta ei siis tarvitse avata lainkaan muuten kuin pesua varten. Juoma-aukon kulma, mitoitus ja muotoilu on suunniteltu tarjoamaan suuren veden virtaaman, jotta kerta-annos voi tarvittaessa olla riittävä. Suuaukossa kierteet ovat sisäpuolella, joten sen ulkopinnasta on saatu sileä, jolloin huulet menevät aukon reunojen kanssa tiiviisti. Integroitu kiinnityslenkki tekee pullon kantamisesta helppoa ja se on muotoiltu huomioiden myös pitkäaikainen yhtäjaksoinen sormella kantaminen.

Valmistettu materiaaleista, jotka eivät aiheuta veteen lainkaan hajuja tai makuja. Helppo pitää puhtaana.

Tuotetiedot

Materiaali
BPA, BPS ja BPF-vapaata. Pullo on 18/8 ruostumatonta terästä ja korkki polypropeenia.
Koko
24 x 9,5 x 7 cm
Tilavuus
600 ml
Paino
316 g
Värit
musta, valkoinen, turkoosi, vihreä, purppura, navy ja oranssi

Tekniset tiedot

Korkki voidaan pestä astianpesukoneessa. Pullo suositellaan pestäväksi käsin.

Pakkauksen tiedot

Irtotavara

Logomerkkaus

Tampopainatus, digipainatus, lasermerkkaus

Lisätiedot

Teemat

Kesä, Työhyvinvointi