Camelbak – Chute Mag juomapullo, 0,75L

24,90  Hinnat ovat ohjehintoja, eivätkä sisällä logomerkintää. Lähettämällä tarjouspyynnön saat tarkan hinnan tuotteelle.

Tuotetunnus (SKU): Vandernet Chute Mag 0,75L Osastot: ,

Kuvaus

Chute Mag on ainutlaatuinen juomapullo magneettisella korkilla, joka mahdollistaa veden nauttimisen nopeasti ja siististi. Uudesta tritan renew materiaalista valmistettu pullo on erittäin kestävä ja BPA, BPS ja BPF vapaa. Tritan renew on vähintään 50% kierrätettyä materiaalia!

Korkki on helppo avata vain puolikkaan kierroksen kääntämällä, ja se lukittuu kiinni pullon kanteen magneetin avulla ja pysyy pois tieltä, jolloin täyttäminen hanasta juoma-aukon kautta on nopeaa, siistiä ja käytännöllistä. Kantta ei siis tarvitse avata lainkaan muuten kuin pesua varten. Juoma-aukon kulma, mitoitus ja muotoilu on suunniteltu tarjoamaan suuren veden virtaaman, jotta kerta-annos voi tarvittaessa olla riittävä. Suuaukossa kierteet ovat sisäpuolella, joten sen ulkopinnasta on saatu sileä, jolloin huulet menevät aukon reunojen kanssa tiiviisti. Soveltuu myös likaisiin olosuhteisiin: Korkki suojaa suuaukkoa ja se on helppo pitää puhtaana. Integroitu kiinnityslenkki tekee pullon kantamisesta helppoa isompikätisillekin. Valmistettu materiaaleista jotka eivät aiheuta veteen lainkaan hajuja tai makuja. Helppo puhdistaa käsin tai astiankonepesussa.

Tuotetiedot

Materiaali
Pullo Titan Renew, BPA, BPS ja BPF-vapaata. Korkki polypropeenia.
Koko
H23,5 cm ja pohja Ø 7,5 cm
Tilavuus
750 ml
Paino
179 g
Värit
punainen, harmaa, kirkas, turkoosi, oranssi, violetti, vihreä, sininen, keltainen ja vaaleansininen

Tekniset tiedot

Voidaan pestä astianpesukoneessa. Universal kierre: ainutlaatuinen korkki sopii moniin muihinkin pulloihin ja pullon kierteeseen sopii useimmat vedenpuhdistajat. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 10 vuotta.

Pakkauksen tiedot

Irtotavara

Logomerkkaus

Tampopainatus, digipainatus, lasermerkkaus

Lisätiedot

Teemat

Ekologinen, Kesä