BUFF® – Original tuubihuivi

Yksikköhinta 100 kpl määrälle: 14,95  Hinnat ovat ohjehintoja, jotka sisältävät tuotteen räätälöinnin. Lähettämällä tarjouspyynnön saat tarkan hinnan tuotteelle.

Tuotetunnus (SKU): BUFF® Original tuubihuivi Osastot: , , ,

Kuvaus

Yksilöity BUFF® Original -tuubihuivi kertoo pelkkää logoa enemmän antajastaan. Se on yleispätevä käyttöesine joka sopii kaikille. Kestää käyttöä ja pesua, joten se välittää myös viestiäsi pitkään.

Yhden ylellisen pehmeän BUFF® Original -tuubihuivin valmistukseen käytetään kaksi kierrätettyä muovista kertakäyttöpulloa. Kierrätyskuituinen BUFF® Original -tuubihuivi antaa käyttäjälle paremman UV-suojan ja on ihan virallisestikin luokiteltu suojaimeksi! (UPF 50). Aito BUFF on myös mukavampi kuin mikään jäljitelmä – materiaali joustaa kaikkiin suuntiin ja tämän ansiosta huivi istuu paremmin ja kosteudensiirto on tehokkaampaa. BUFF® Original tarjoaa lyömätöntä laatua ja mukavuutta ja se toteutetaan aina juuri niin yksilöllisenä kuin haluat, ja mikä parasta, niin suunnittelu, kuin painatus rajoittamattomin värein sisältyy hintaan. Kaikki BUFF -huivit valmistetaan Barcelonassa, Espanjassa.

Tuotetiedot

Materiaali
95% kierrätetty polyesteri, 5% elastaani
Koko
Yksi koko
Värit
Oma design

Tekniset tiedot

UV-suoja UPF 50

Pakkauksen tiedot

Yksittäinpakattuna kierrätyspahviseen kartonki pakkaukseen.

Minimi tilausmäärä 100kpl.

Lisätiedot

Teemat

Ekologinen, Golf, Kesä, Lapset