BUFF® – Merinovillainen tuubihuivi

28,00  Hinnat ovat ohjehintoja, eivätkä sisällä logomerkintää. Lähettämällä tarjouspyynnön saat tarkan hinnan tuotteelle.

Tuotetunnus (SKU): BUFF® Merino Solid tuubihuivi Osastot: , , ,

Kuvaus

Merinovillainen BUFF-tuubihuivi on ympärivuotinen perusvaruste työhön ja vapaa-aikaan. Materiaalina on kaksikerroksinen 100 % merinovilla, luonnonkuitu, joka muodostaa eristävän ilmakerroksen kankaan ja pään väliin. Villa on hygieninen luonnonmateriaali, joka siirtää tehokkaasti kosteutta ja tasaa lämpötilavaihteluita. Saumaton rakenne ilman hankaavia tai hiertäviä kohtia sopii hyvin myös aluspäähineeksi. Valmistettu ympäristöystävällisesti uusiutuvista luonnonvaroista eläimiä kunnioittaen ja ekosysteemin kuormitusta minimoiden.

Valmistettu Espanjassa. Tehtaalla on ISO14001 ympäristösertifikaatti, sekä eettisen ja sosiaalisen vastuun SGE 21 sertifikaatti. Tuotannossa käytettävä sähkö tuotetaan uusiutuvilla luonnonvaroilla.

Tuotetiedot

Materiaali
Yksikerroksinen 100 % merinovilla, 125 g/m²
Koko
24,5 x 65 cm
Värit
Bark (vihreä), Birch (vaalea harmaa), Black (musta), Cloud (valkoinen), Deep purple (liila), Denim, Dusty blue, Grey (harmaa), Light grey (vaalea harmaa), Light pink (pinkki), Malibu (turkoosi), Mustard (oranssi), Pool (vaalea turkoosi), Red (punainen), Rosewood (vaaleanpunainen), Sienna (Ruskean punainen)

Tekniset tiedot

Käsinpesu haaleassa vedessä

Pakkauksen tiedot

Yksittäinpakattuna puuvillaiseen lahjapussiin.

Logomerkkaus

Siirtokuva, kangasmerkki

Lisätiedot

Teemat

Ekologinen, Golf, Lapset