Bobby – reppumatkalaukku

157,80  Hinnat ovat ohjehintoja, eivätkä sisällä logomerkintää. Lähettämällä tarjouspyynnön saat tarkan hinnan tuotteelle.

Tuotetunnus (SKU): XD P705.771 Osastot: , ,

Kuvaus

Bobby on kätevä reppumatkalaukku joka on ihanteellinen matkakumppani lyhyille matkoille tai päivittäisille työmatkoille. Se muuntautuu helposti repusta matkalaukuksi sijoittamalla olkahihnat takapaneeliin ja vapauttamalla vetokahva. Reppuna käytettäessä voit piilottaa kahvan ja kääriä osan repusta pyörien ympärille, pitäen näin selkäsi puhtaana. Laukku hyödyntää tunnettuja Bobby varkaudenesto-ominaisuuksia yhdistettynä TSA®-lukkoon. Repun sisässä  on erilliset lokerot vaatteille ja laitteille sekä nopean pääsyn tasku kannettavalle tietokoneelle.
Valmistettu kierrätetystä AWARE™ polyesterista. AWARE™ merkintä tuotteessa takaa että sen valmistuksessa on käytetty ainoastaan aidosti kierrätettyjä materiaaleja, jotka ovat kokonaan jäljitettävissä. Kierrätysmateriaaleja käyttämällä on mahdollista säästää valtavia määriä vettä, mikä vaikuttaa myönteisesti ympäristöön. Tämän repun valmistuksessa säästyy 22 litraa vettä ja 37 muovipulloa uudelleenkäytetään.

Tuotetiedot

Materiaali
AWARE™ rPet
Koko
52 x 21 x 35 cm
Tilavuus
24 litraa
Bruttopaino
2750 g
Nettopaino
2720 g
Värit
musta

Pakkauksen tiedot

Pakattu kartonkilaatikkoon

Sertifikaatit ja vastuullisuus

AWARE™, Amfori BSCI

Logomerkkaus

Siirtokuvapainatus max 150 x 150 mm, brodeeraus

Lisätiedot

Teemat

Ekologinen, Matkustaminen