Skip to main content

FAQ - Usein kysytyt kysymykset

SISÄLTÄÄKÖ SIVUSTO GRIIPIN KOKO TUOTEVALIKOIMAN?

Valikoimassamme on tuhansia tuotteita ja niistä kaikki eivät ole sivustolla esillä. Kannattaa aina pyytää tarjous, vaikka etsimääsi tuotetta ei sivuilta löytyisikään. Tarjouksen yhteydessä myyjä tarjoaa tarpeen mukaan myös vaihtoehtoisia tuotteita.

MITEN SIVUSTON TUOTTEET ON HINNOITELTU?

Kaikki sivustolla esitetyt hinnat ovat ilmoitettu ilman arvonlisäveroa. Esitetyt hinnat ovat ohjehintoja ja annetut yksikköhinnat on laskettu jollekin tietylle määrälle tuotteita. Hinnat eivät myöskään sisällä logomerkintää, ellei toisin ole mainittu. Lähettämällä tarjouspyynnön saat tarkat hinnat tuotteille kpl-määrän mukaisesti laskettuna.

MITEN TUOTTEET LOGOMERKATAAN?

Logo voidaan tehdä tuotteeseen brodeeraamalla, painattamalla tai kaivertamalla. Tekniikka valitaan tuotteen materiaalin ja logon soveltuvuuden mukaan.

MITÄ TUOTTEEN LOGOMERKKAAMINEN MAKSAA?

Brodeerauksen hinta riippuu logon koosta ja muodosta, eli paljonko brodeeraamiseen menee tikkejä. Logossa oleva värien määrä ei vaikuta hintaan. Hinnat annetaan aina tarjouskohtaisesti.

Painatuksen hinta muodostuu tuotteiden määrän ja painovärien mukaan, kun tehdään silkki- tai tampopainatus. Yleensä tekstiilit silkkipainetaan ja kova tavara tampopainetaan. Nykyään tehdään myös digipainatuksia, jossa painatushinta on sama värien määrästä riippumatta. Painatustekniikka valitaan tuotteen mukaan. Hinnat annetaan aina tarjouskohtaisesti.

Laserkaiverruksen hinta määräytyy tuotemäärän mukaan. Laserilla voidaan toteuttaa logo mm. puuhun, metalliin, nahkaan, lasiin, kovaan muoviin ja joihinkin tekstiileihin. Hinnat annetaan aina tarjouskohtaisesti.

MIKÄ ON TUOTTEIDEN MINIMITILAUSERÄ?

Myyntierä tai minimimäärä riippuu tuotteesta. Give away –tuotteissa, kuten kynissä, avaimenperissä yms. edullisen hintaluokan tuotteissa minimimäärä on yleensä 50-100 kpl, sillä pienempää erää ei kustannussyistä kannata painattaa. Muuten minimimääriä ei ole, tai jos on, se kerrotaan asiakkaalle aina tuotekohtaisesti.

MIKSI TUOTTEITA TULI ENEMMÄN KUIN TILATTU MÄÄRÄ OLI?

Bulkkitavarassa, kuten kynissä, avaimenperissä, heijastimissa tms. on aina +-10 % toimitustoleranssi. Tämä johtuu siitä, että tuotantovaiheessa koneet ohjelmoidaan valmistamaan/painamaan aina muutama ylimääräinen, jotta pilalle menneet voidaan liukuhihnalta blokata pois ilman että joudutaan menemään paljon alle tilatun määrän.

MISSÄ MUODOSSA LOGO TULEE LÄHETTÄÄ?

Jotta logosta voidaan muodostaa paino-/brodeeraus-/kaiverruskelpoinenaineisto, olisi logo hyvä olla vektoroituna tiedostona, pdf-, eps-, ai- tms. muodossa.

MITEN LOGON VÄRIT MÄÄRITELLÄÄN?

Logon värit, eli painettavat ja brodeerattavat värit tulee ilmoittaa meille PMS-, eli Pantone-värikoodien mukaan. Voimme myös itse määritellä sen, mikäli värikoodit eivät ole asiakkaan tiedossa.

MIKÄ ON TOIMITUSAIKA?

Riippuu tuotteesta. Pääsääntöisesti toimitusaika on noin 1-5 viikkoa, mutta joskus onnistumme toimittamaan 1-2 päivässäkin! Toimitusaika sovitaan aina tilauksen yhteydessä. Kannattaa olla ajoissa liikenteessä sesonkiaikoina keväällä ja ennen joulua!

MIKÄ ON GRIIPIN MAKSUEHTO?

Maksuehtomme on normaalisti 14 pv netto.

MIKÄ ON GRIIPIN TOIMITUSEHTO?

Toimitusehtomme on normaalisti vapaasti varastossamme.

ONKO HINNOISSA ALV MUKANA?

Kaikki hinnat ilmoitetaan nettisivuillamme ja tarjouksissamme ilman alvia. Eli arvonlisävero lisätään lopuksi tuotteen hintaan.